SAFETY FIRST  ! 


Het is ondertussen algemeen geweten dat het samenzetten van discussen van verschillende winkels de kans op een bacteriële infectie zeer sterk vergroot.


Vergelijk het met een Belg die naar Turkije op vakantie gaat en daar een glas water drinkt. Je kent de gevolgen, heel de vakantie ziek.


Met een discus is dat net hetzelfde met dit verschil dat de discus er zonder medictie van sterft.


Het gebeurt maar al te vaak dat de klant reeds discussen heeft en er nog enkele wil bij zetten. Dit kan vanaf nu probleemloos dankzij het gebruik van "DISCUS PROTECTOR".


Hier wordt het produkt reeds 3 jaar aangeraden bij de klanten, met groot succes   => AL 2 jAAR GEEN BACTERIËLE INFECTIES MEER  !

GEBRUIKSAANWIJZING :


Neem een emmer met exact 10 liter aquariumwater en meng de volledige verpakking "DISCUS PROTECTOR" met het water, voorzie een luchtpompje met bruissteen in de emmer.  

Zet de NIEUWE discussen gedurende 15 tot maximum 17 minuten in deze oplossing en plaats ze daarna in uw aquarium bij jou oude discussen. Er zullen zich geen bacteriële problemen meer voordoen !


Het spreekt vanzelf dat dit produkt enkel nodig is wanneer je al discussen hebt en er nog wil bijzetten van een andere winkel ! 

Discussen die van één leverancier komen hebben dezelfde bacteriën !verpakking 160g.  voor 10 liter aquariumwater                  € 21               € 25


 verpakking 480g.  voor 30 liter aquariumwater                  € 29               € 35 


                                                                                                                                                                 prijs  zonder aankoop van discussen  !